Εγκατάσταση κλιματιστικών

Έχοντας πολυετή εμπειρία στην εγκατάσταση  κλιματιστικών μονάδων  από μικρά split μέχρι ημικεκτρικά και κεντρικά κλιματιστικά ,  μπορούμε και κάνουμε την διαφορά.

Οι ποιότητα και ο τρόπος εγκατάστασης διαφέρει και έχει σημαντικό ρόλο στην ζωή του κλιματιστικού και στην απόδοσή του.

Για εμάς κάθε περίπτωση   είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Μπορούμε να έρθουμε να μελετήσουμε τον χώρο σας και να επιλέξουμε μαζί με εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εγκατάσταση καθώς και το κλιματιστικό που σας ταιριάζει .Χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά δίνουμε  το καλύτερο αποτέλεσμα.

Κάθε κλιματιστικό έχει διαφορετική τιμή εγκατάστασης  ανάλογα την ισχύ του , την ποσότητα και το μήκος των υλικών  που θα χρησιμοποιηθούν  , την ιδιαιτερότητα του σημείου  που θα τοποθετηθεί και την απόσταση από την έδρα μας . Δεν θυσιάζουμε ποτέ την ποιότητα της δουλειάς μας και την ποιότητα των υλικών και αυτό μας χαρακτηρίζει και μας έχει ανταμείψει όλα αυτά τα χρόνια.

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας δώσουμε προσφορά και να συζητήσουμε τον τρόπο που θα κλιματιστεί ο χώρος σας . Επίσης γραφτείτε στο newsletter για να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας . 

Οδηγίες χρήσης και αγοράς κλιματιστικού από την GREENPEACE