Εταιρία

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2006 από τους Αλκιβιάδη Γκάτζια  “Ηλεκτρολόγο εγκαταστάσεων¨ Δεσύλλα Μαρίνο ¨ Μηχανολόγο μηχανικό Τ.Ε. “ και Δραμηλαράκη Γιώργο “Τεχνικό καυστήρων” και έχει έδρα στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου στην οδό Πάυλου Βλαστού 15.

Η επωνυμία  της εταιρείας είναι Α. Γκάτζιας Μ. Δεσύλλας Ο.Τ.Ε.Ε.  έχει διακριτικό τίτλο Τεχνική Μηχανολογική και είναι Τεχνική, Εμπορική & Παροχής Υπηρεσιών.

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα τον τεχνικό με αντικείμενο ,   τον κλιματισμό, τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, τις αυτονομίες θέρμανσης, τις  συντήρησης καυστήρων, και τις μηχανολογικές μελέτες, και στο εμπορικό με τον κλιματισμό την θέρμανση  , τα υδραυλικά εξαρτήματα,  τα φίλτρα νερού,  τις πισίνες , τα  πιεστικά νερού και αντλίες. και τις αντλίες θερμότητας .

Συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες γνωστές εταιρείες του χώρου και πάντα με γνώμονα πρώτα το συμφέρον του πελάτη και κάτω από την δική μας εμπειρία και γνώση δίνουμε κάθε φορά την λύση που του ταιριάζει.

Κόντρα στην  οικονομική κρίση καταφέραμε να είμαστε από τις πιο υγιείς επιχειρήσεις του χώρου αλλά και να αναπροσαρμόζουμε τις τιμές μας  βάση τον αναγκών αλλά και του νέου οικονομικού περιβάλλον του καταναλωτή .

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας να παρέχουμε εκτός από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας συμβουλές και προσφορές από κοντά ή on line για την καλύτερη εξυπηρέτηση  σας.

Προσπαθούμε συνεχώς να ενημερωνόμαστε και να βελτιωνόμαστε σε όλα τα τεχνικά θέματα για να παρέχουμε την γνώση και το αποτέλεσμα σε εσάς. Στόχος μας είναι όλοι οι πελάτες μας να μένουν ικανοποιημένοι από την άμεση εξυπηρέτησης μας, την συνέπεια, την αξιοπιστία,  αλλά και από τις τιμές μας.